Opinie

    review rating 5  Świetne podejście do zwierząt i brak naciągania na niepotrzebne koszty.

    thumb Klaudia Połap
    6/10/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm, widoczna miłość do zwierzaków oraz przystępne ceny. Długie godziny otwarcia oraz bardzo sympatyczni lekarze. Gorąco polecam ten gabinet

    thumb Grzegorz Peciak
    6/03/2019

    review rating 5  Polecam. Lekarz jest profesjonalna, tłumaczy sytuację, jej przyczyny i sposób postępowania, w gabinecie atmosfera sympatyczna, a przede wszystkim bardzo dobre jest podejście do zwierzątek

    thumb gwiozdka1961
    5/15/2019

    review rating 5  Super miejsce, pani weterynarz ma świetne podejście do zwierzaków, nie tylko profesjonalne (duża wiedza lekarza), ale i bardzo łagodne - moja kotka mimo to, że jest bardzo strachliwa, wizytę przeżyła dość gładko 🙂 Poza tym cena usług jest niska, a patrząc na wysoką jakość usług - bardzo niska 🙂

    thumb Bartłomiej Witek
    5/13/2019

    review rating 5  Bardzo sympatyczna i dobra Pani weterynarz. Bez problemu odpowiada na wszystkie pytania. Nigdy nas, ani naszych zwierzaków nie zawiodła.

    thumb Maciek
    3/09/2019

    review rating 5  My i Nasza psinka jesteśmy zadowoleni z opieki zdrowotnej jaką tutaj Nasz pupil dostaje 😀

    thumb Marcin
    2/19/2019

    review rating 5  Najlepsza Pani weterynarz w okolicy!

    thumb MONIKA IWAN
    1/16/2019

    review rating 5  Przesympatyczna pani Doktor... smutek w moim sercu po stracie mojego ukochanego Timcia...ale pomoc wielka że strony pani Doktor.... Wierzę że teraz Piesio mój już biega bez bólu w Pieskowym Niebie. Zawsze pozostanie w moim sercu Kochany i jedyny.

    thumb Ewa Loren
    1/04/2019

    review rating 5  Bardzo polecam. Bardzo miła Pani Weterynarz. Perfekcyjne podejście do zwierząt.

    thumb Robert Wachstiel
    12/29/2018

    review rating 5  Jestem z Wrocławia...i Dopiero wizyta u tej wspaniałej Pani doktor w Katowicach wyjaśniła co dolega mojemu psu....a u mnie we Wrocławiu 4 weterynarzy leczyło COŚ CZYMŚ! Bardzo polecam.

    thumb Ewa Sara Lewandowska
    12/27/2018