Opinie

  • review rating 5  Very competent veterinarian, she was able to help us and our cat quickly got well.

    thumb Stefan Kraus
    8/02/2020

    review rating 5  Polecam Pani doktor z powołania. Pozdrawiam serdecznie. 🙂

    thumb Natalia Piechoczek
    7/30/2020

    review rating 5  Mój pies Hato zakochał się po uszy zarówno w Pani jak i w Panu Doktorze. Bardzo polecam.

    thumb Maksymilian Markulak
    7/05/2020

    review rating 5  Rzeczowo, atrakcyjne ceny. Zawsze celna diagnoza a mamy 4 koty i psa więc przypadki bywają różne 🙂

    thumb Sebastian Gach
    5/31/2020

    review rating 5  Bardzo dobra i fachowa obsługa Gdy miałem uśpić pieska poinformowano mnie o tym w delikatny ale i nie pozostawiający złudzeń sposób Moim zdaniem weterynarze do tego zawodu stworzeni

    thumb Mastiff
    5/26/2020

    review rating 5  Fantastyczny gabinet! Pani doktor wyprowadziła mojego szczeniaka z problemów gastrycznych z czym nie mogł poradzić sobie inny lekarz. Gorąco polecam!

    thumb sabina saldana
    5/05/2020

    review rating 5  Świetny gabinet i cudowna Pani Doktor z PROFESJONALNYM podejściem do Zwierząt. POLECAM😃

    thumb Joanna Pikula
    4/23/2020

    review rating 5  Świetny gabinet, Pan weterynarz z cudownym podejściem do zwierzaka 🙂 Dziękujemy za wszystko!

    thumb Kinga Jarząbek
    3/24/2020

    review rating 5  Gabinet poleciła mi Pani Iwona ze schroniska w Katowicach, kiedy 2 lata temu adoptowałam dachowca. Pani Kasia szybko zdobyła moje zaufanie i sympatię. Zawsze mogę liczyć na profesjonalne i SKUTECZNE leczenie pupila, bez naciągania. Mieszkam w innym mieście więc dojeżdżam, ponieważ nie trafiłam jeszcze na tak dobrego weterynarza. Lekarz vet. z powołania. Z czystym sumieniem szczerze polecam.

    thumb Kamila C
    2/28/2020

    review rating 5  Wspaniałe miejsce i ciepła ekipa gabinetu. Z chęcią wytłumaczą merytorycznie sporo kwestii, a sam zabieg sterylizacji i kastracji kotów w pełni profesjonalny.

    thumb Viktoria Nowocień
    2/22/2020

    review rating 5  To dopiero pierwsza wizyta, ale gabinet i lekarz zrobili na mnie dobre wrażenie. Czysto, schludnie i profesjonalne badanie, nie pozbawione empatii w stosunku do zwierzęcia.

    thumb Grzegorz Pawlok
    2/05/2020

    review rating 5  Dziękuję bardzo za stałą opiekę nad moim psiakiem a w szczególności za ostatnią diagnozę nowotworu. Gdyby nie to... Polecam z całego serca ten gabinet wszystkim właścicielom zwierzaków . To jak teraz pies się zachowuje to jest bajka, dostała drugą młodość! Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

    thumb Se Bastian
    12/24/2019

    review rating 5  Absolutnie najlepszy weterynarz. Z jakim miałem do czynienia ( pani w czarnych włosach ) rzetelna inteligentna postawiła diagnozę jasno prosto i wyraźnie trafiając w punkt poprostu profesjonalizm dodam że wcześniej mojej kotki nikt nie potrafił nawet zdiagnozować co jej tak właściwie jest a może to a może to i oczywiście na brynowskiej bezwiednie dostała sterydy . Polecam z całego serca

    thumb Grzegorz Mrowinski
    12/17/2019

    review rating 5  Pani weterynarz z powołania. Polecamy ta klinikę!!!

    thumb Weronika Radwańska
    11/28/2019

    review rating 5  Fachowo, miło i w punkt. Polecam

    thumb Tomek Feliks
    11/19/2019

    review rating 5  Niesamowite podejście do kotów 🙂 Napewno wrócę 🙂

    thumb Alscedo .
    11/06/2019

    review rating 5  Bardzo profesjonalnie i z sercem do zwierząt.

    thumb Stan Szulc
    10/20/2019

    review rating 4  Profesjonalna obsługa. Dobre rady w sprawie naszych pupili.

    thumb Dominik Janusz
    10/02/2019

    review rating 5  Przemiła lekarka z idealnym podejściem i miłością do kotła. Gorąco polecam.

    thumb Elżbieta Wilczak
    9/24/2019

    review rating 5  Super Pani weterynarz, ma serce do zwierzaków i to jest super. Nasz koteł poleca 🙂

    thumb Emilia P
    8/08/2019

    review rating 5  Dzisiaj byliśmy pierwszy raz z naszym szczeniaczkiem wprawdzie była Pani doktor w zastępstwie ale byłam mile zaskoczona profesjonalną obsługą .Przemiła Pani doktor poświęciła nam dużo czasu wyjaśniając wychowanie naszego rozbrykanego szczeniaka. Gorąco polecam ten gabinet .

    thumb Teresa Musiol
    8/07/2019

    review rating 5  Cudowna Pani weterynarz ze spokojem w głosie i emaptią do zwierząt.

    thumb Patrycja Hankus
    7/25/2019

    review rating 5  Najlepszy weterynarz jakiego miałam okazję odwiedzać! Pani doktor od pierwszej wizyty zapamiętała nasze zwierzaki i widać, że ma do nich serce. Cudowne miejsce do którego na pewno będziemy wracać!

    thumb Izabella Michalska
    7/21/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Świetne podejście do zwierząt i brak naciągania na niepotrzebne koszty.

    thumb Klaudia Połap
    6/10/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm, widoczna miłość do zwierzaków oraz przystępne ceny. Długie godziny otwarcia oraz bardzo sympatyczni lekarze. Gorąco polecam ten gabinet

    thumb Grzegorz Peciak
    6/03/2019

    review rating 5  Polecam. Lekarz jest profesjonalna, tłumaczy sytuację, jej przyczyny i sposób postępowania, w gabinecie atmosfera sympatyczna, a przede wszystkim bardzo dobre jest podejście do zwierzątek

    thumb gwiozdka1961
    5/15/2019

    review rating 5  Super miejsce, pani weterynarz ma świetne podejście do zwierzaków, nie tylko profesjonalne (duża wiedza lekarza), ale i bardzo łagodne - moja kotka mimo to, że jest bardzo strachliwa, wizytę przeżyła dość gładko 🙂 Poza tym cena usług jest niska, a patrząc na wysoką jakość usług - bardzo niska 🙂

    thumb Bartłomiej Witek
    5/13/2019

    review rating 5  Bardzo sympatyczna i dobra Pani weterynarz. Bez problemu odpowiada na wszystkie pytania. Nigdy nas, ani naszych zwierzaków nie zawiodła.

    thumb Maciek
    3/09/2019

    review rating 5  My i Nasza psinka jesteśmy zadowoleni z opieki zdrowotnej jaką tutaj Nasz pupil dostaje 😀

    thumb Marcin
    2/19/2019

    review rating 5  Najlepsza Pani weterynarz w okolicy!

    thumb MONIKA IWAN
    1/16/2019

    review rating 5  Przesympatyczna pani Doktor... smutek w moim sercu po stracie mojego ukochanego Timcia...ale pomoc wielka że strony pani Doktor.... Wierzę że teraz Piesio mój już biega bez bólu w Pieskowym Niebie. Zawsze pozostanie w moim sercu Kochany i jedyny.

    thumb Ewa Loren
    1/04/2019

    review rating 5  Bardzo polecam. Bardzo miła Pani Weterynarz. Perfekcyjne podejście do zwierząt.

    thumb Robert Wachstiel
    12/29/2018

    review rating 5  Jestem z Wrocławia...i Dopiero wizyta u tej wspaniałej Pani doktor w Katowicach wyjaśniła co dolega mojemu psu....a u mnie we Wrocławiu 4 weterynarzy leczyło COŚ CZYMŚ! Bardzo polecam.

    thumb Ewa Sara Lewandowska
    12/27/2018

    review rating 5  Po kilkuletniej współpracy z panią weterynarz z pewnością mogę polecieć jej usługi. Ma świetne podejście do zwierząt. Stawia trafne diagnozy, zawsze jasno tłumaczy co dolega zwierzęciu, dobiera odpowiednie leki, udziela "domowych" porad jak można jeszcze wspomóc chore stworzenie, a w dodatku ceny są przystępne. Jeżeli ktoś poszukuje lekarza godnego zaufania dla swojego pupila to zdecydowanie powinien odwiedzić ten gabinet. Mój pies do ostatnich chwil życia był w dobrych rękach, za co jestem Pani Katarzynie ogromnie wdzięczna.

    thumb Resocjalizacja 18-20 Magisterka
    11/07/2018

    review rating 5  Najlepszy gabinet weterynaryjny jaki znam. Pani doktor jest świetnym fachowcem. Bardzo skupia się na każdym przypadku. Pamięta pacjentów i ma z nimi dobry kontakt. Dodatkowo nie jest drogo. Serdecznie polecam.

    thumb Ewelina Glibowska
    8/18/2018

    review rating 5  Gabinet warty polecenia 🙂 wszystko na najwyższym poziomie, kotek po pierwszej wizycie zachwycony:D

    thumb Mikołaj Smółka
    8/17/2018

    review rating 5  Cudowne miejsce 😍 Pani weterynarz to osoba pomocna, uczciwa, cierpliwa, posiadająca fachową wiedzę i osoba o wielkim sercu dla zwierzaków 😀 polecam

    thumb Kinga
    7/30/2018

    review rating 5  Pani Dr Katarzyna ma bardzo dobre podejście do zwierząt. Mało tego. Odpowiada na wszystkie pytania i doradza. Zawsze chętna do pomocy a przede wszystkim dokładna i przesympatyczna 🙂 Szukałam długo odpowiedniego weterynarza dla mojej psiny i znalazłam 😉

    thumb Digi Daga
    6/12/2018