Opinie

    review rating 5  Super Pani weterynarz, ma serce do zwierzaków i to jest super. Nasz koteł poleca 🙂

    thumb Emilia P
    8/08/2019

    review rating 5  Dzisiaj byliśmy pierwszy raz z naszym szczeniaczkiem wprawdzie była Pani doktor w zastępstwie ale byłam mile zaskoczona profesjonalną obsługą .Przemiła Pani doktor poświęciła nam dużo czasu wyjaśniając wychowanie naszego rozbrykanego szczeniaka. Gorąco polecam ten gabinet .

    thumb Teresa Musiol
    8/07/2019

    review rating 5  Cudowna Pani weterynarz ze spokojem w głosie i emaptią do zwierząt.

    thumb Patrycja Hankus
    7/25/2019

    review rating 5  Najlepszy weterynarz jakiego miałam okazję odwiedzać! Pani doktor od pierwszej wizyty zapamiętała nasze zwierzaki i widać, że ma do nich serce. Cudowne miejsce do którego na pewno będziemy wracać!

    thumb Izabella Michalska
    7/21/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Świetne podejście do zwierząt i brak naciągania na niepotrzebne koszty.

    thumb Klaudia Połap
    6/10/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm, widoczna miłość do zwierzaków oraz przystępne ceny. Długie godziny otwarcia oraz bardzo sympatyczni lekarze. Gorąco polecam ten gabinet

    thumb Grzegorz Peciak
    6/03/2019

    review rating 5  Polecam. Lekarz jest profesjonalna, tłumaczy sytuację, jej przyczyny i sposób postępowania, w gabinecie atmosfera sympatyczna, a przede wszystkim bardzo dobre jest podejście do zwierzątek

    thumb gwiozdka1961
    5/15/2019

    review rating 5  Super miejsce, pani weterynarz ma świetne podejście do zwierzaków, nie tylko profesjonalne (duża wiedza lekarza), ale i bardzo łagodne - moja kotka mimo to, że jest bardzo strachliwa, wizytę przeżyła dość gładko 🙂 Poza tym cena usług jest niska, a patrząc na wysoką jakość usług - bardzo niska 🙂

    thumb Bartłomiej Witek
    5/13/2019