Opinie

    review rating 4  Profesjonalna obsługa. Dobre rady w sprawie naszych pupili.

    thumb Dominik Janusz
    10/02/2019

    review rating 5  Przemiła lekarka z idealnym podejściem i miłością do kotła. Gorąco polecam.

    thumb Elżbieta Wilczak
    9/24/2019

    review rating 5  Super Pani weterynarz, ma serce do zwierzaków i to jest super. Nasz koteł poleca 🙂

    thumb Emilia P
    8/08/2019

    review rating 5  Dzisiaj byliśmy pierwszy raz z naszym szczeniaczkiem wprawdzie była Pani doktor w zastępstwie ale byłam mile zaskoczona profesjonalną obsługą .Przemiła Pani doktor poświęciła nam dużo czasu wyjaśniając wychowanie naszego rozbrykanego szczeniaka. Gorąco polecam ten gabinet .

    thumb Teresa Musiol
    8/07/2019

    review rating 5  Cudowna Pani weterynarz ze spokojem w głosie i emaptią do zwierząt.

    thumb Patrycja Hankus
    7/25/2019

    review rating 5  Najlepszy weterynarz jakiego miałam okazję odwiedzać! Pani doktor od pierwszej wizyty zapamiętała nasze zwierzaki i widać, że ma do nich serce. Cudowne miejsce do którego na pewno będziemy wracać!

    thumb Izabella Michalska
    7/21/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    review rating 5  Świetne podejście do zwierząt i brak naciągania na niepotrzebne koszty.

    thumb Klaudia Połap
    6/10/2019

    review rating 5  Pełen profesjonalizm, widoczna miłość do zwierzaków oraz przystępne ceny. Długie godziny otwarcia oraz bardzo sympatyczni lekarze. Gorąco polecam ten gabinet

    thumb Grzegorz Peciak
    6/03/2019

    review rating 5  Polecam. Lekarz jest profesjonalna, tłumaczy sytuację, jej przyczyny i sposób postępowania, w gabinecie atmosfera sympatyczna, a przede wszystkim bardzo dobre jest podejście do zwierzątek

    thumb gwiozdka1961
    5/15/2019

    review rating 5  Super miejsce, pani weterynarz ma świetne podejście do zwierzaków, nie tylko profesjonalne (duża wiedza lekarza), ale i bardzo łagodne - moja kotka mimo to, że jest bardzo strachliwa, wizytę przeżyła dość gładko 🙂 Poza tym cena usług jest niska, a patrząc na wysoką jakość usług - bardzo niska 🙂

    thumb Bartłomiej Witek
    5/13/2019

    review rating 5  Bardzo sympatyczna i dobra Pani weterynarz. Bez problemu odpowiada na wszystkie pytania. Nigdy nas, ani naszych zwierzaków nie zawiodła.

    thumb Maciek
    3/09/2019

    review rating 5  My i Nasza psinka jesteśmy zadowoleni z opieki zdrowotnej jaką tutaj Nasz pupil dostaje 😀

    thumb Marcin
    2/19/2019

    review rating 5  Najlepsza Pani weterynarz w okolicy!

    thumb MONIKA IWAN
    1/16/2019

    review rating 5  Przesympatyczna pani Doktor... smutek w moim sercu po stracie mojego ukochanego Timcia...ale pomoc wielka że strony pani Doktor.... Wierzę że teraz Piesio mój już biega bez bólu w Pieskowym Niebie. Zawsze pozostanie w moim sercu Kochany i jedyny.

    thumb Ewa Loren
    1/04/2019

    review rating 5  Bardzo polecam. Bardzo miła Pani Weterynarz. Perfekcyjne podejście do zwierząt.

    thumb Robert Wachstiel
    12/29/2018

    review rating 5  Jestem z Wrocławia...i Dopiero wizyta u tej wspaniałej Pani doktor w Katowicach wyjaśniła co dolega mojemu psu....a u mnie we Wrocławiu 4 weterynarzy leczyło COŚ CZYMŚ! Bardzo polecam.

    thumb Ewa Sara Lewandowska
    12/27/2018

    review rating 5  Po kilkuletniej współpracy z panią weterynarz z pewnością mogę polecieć jej usługi. Ma świetne podejście do zwierząt. Stawia trafne diagnozy, zawsze jasno tłumaczy co dolega zwierzęciu, dobiera odpowiednie leki, udziela "domowych" porad jak można jeszcze wspomóc chore stworzenie, a w dodatku ceny są przystępne. Jeżeli ktoś poszukuje lekarza godnego zaufania dla swojego pupila to zdecydowanie powinien odwiedzić ten gabinet. Mój pies do ostatnich chwil życia był w dobrych rękach, za co jestem Pani Katarzynie ogromnie wdzięczna.

    thumb Resocjalizacja 18-20 Magisterka
    11/07/2018

    review rating 5  Najlepszy gabinet weterynaryjny jaki znam. Pani doktor jest świetnym fachowcem. Bardzo skupia się na każdym przypadku. Pamięta pacjentów i ma z nimi dobry kontakt. Dodatkowo nie jest drogo. Serdecznie polecam.

    thumb Ewelina Glibowska
    8/18/2018

    review rating 5  Gabinet warty polecenia 🙂 wszystko na najwyższym poziomie, kotek po pierwszej wizycie zachwycony:D

    thumb Mikołaj Smółka
    8/17/2018

    review rating 5  Cudowne miejsce 😍 Pani weterynarz to osoba pomocna, uczciwa, cierpliwa, posiadająca fachową wiedzę i osoba o wielkim sercu dla zwierzaków 😀 polecam

    thumb Kinga
    7/30/2018

    review rating 5  Pani Dr Katarzyna ma bardzo dobre podejście do zwierząt. Mało tego. Odpowiada na wszystkie pytania i doradza. Zawsze chętna do pomocy a przede wszystkim dokładna i przesympatyczna 🙂 Szukałam długo odpowiedniego weterynarza dla mojej psiny i znalazłam 😉

    thumb Digi Daga
    6/12/2018