Opinie

    review rating 5  Bardzo sympatyczna i dobra Pani weterynarz. Bez problemu odpowiada na wszystkie pytania. Nigdy nas, ani naszych zwierzaków nie zawiodła.

    thumb Maciek
    3/09/2019

    review rating 5  My i Nasza psinka jesteśmy zadowoleni z opieki zdrowotnej jaką tutaj Nasz pupil dostaje 😀

    thumb Marcin
    2/19/2019

    review rating 5  Najlepsza Pani weterynarz w okolicy!

    thumb MONIKA IWAN
    1/16/2019

    review rating 5  Przesympatyczna pani Doktor... smutek w moim sercu po stracie mojego ukochanego Timcia...ale pomoc wielka że strony pani Doktor.... Wierzę że teraz Piesio mój już biega bez bólu w Pieskowym Niebie. Zawsze pozostanie w moim sercu Kochany i jedyny.

    thumb Ewa Loren
    1/04/2019

    review rating 5  Bardzo polecam. Bardzo miła Pani Weterynarz. Perfekcyjne podejście do zwierząt.

    thumb Robert Wachstiel
    12/29/2018

    review rating 5  Jestem z Wrocławia...i Dopiero wizyta u tej wspaniałej Pani doktor w Katowicach wyjaśniła co dolega mojemu psu....a u mnie we Wrocławiu 4 weterynarzy leczyło COŚ CZYMŚ! Bardzo polecam.

    thumb Ewa Sara Lewandowska
    12/27/2018

    review rating 5  Po kilkuletniej współpracy z panią weterynarz z pewnością mogę polecieć jej usługi. Ma świetne podejście do zwierząt. Stawia trafne diagnozy, zawsze jasno tłumaczy co dolega zwierzęciu, dobiera odpowiednie leki, udziela "domowych" porad jak można jeszcze wspomóc chore stworzenie, a w dodatku ceny są przystępne. Jeżeli ktoś poszukuje lekarza godnego zaufania dla swojego pupila to zdecydowanie powinien odwiedzić ten gabinet. Mój pies do ostatnich chwil życia był w dobrych rękach, za co jestem Pani Katarzynie ogromnie wdzięczna.

    thumb Resocjalizacja 18-20 Magisterka
    11/07/2018

    review rating 5  Najlepszy gabinet weterynaryjny jaki znam. Pani doktor jest świetnym fachowcem. Bardzo skupia się na każdym przypadku. Pamięta pacjentów i ma z nimi dobry kontakt. Dodatkowo nie jest drogo. Serdecznie polecam.

    thumb Ewelina Glibowska
    8/18/2018

    review rating 5  Gabinet warty polecenia 🙂 wszystko na najwyższym poziomie, kotek po pierwszej wizycie zachwycony:D

    thumb Mikołaj Smółka
    8/17/2018

    review rating 5  Cudowne miejsce 😍 Pani weterynarz to osoba pomocna, uczciwa, cierpliwa, posiadająca fachową wiedzę i osoba o wielkim sercu dla zwierzaków 😀 polecam

    thumb Kinga
    7/30/2018