Opinie

  • 5 star review  Very competent veterinarian, she was able to help us and our cat quickly got well.

    thumb Stefan Kraus
    8/02/2020

    5 star review  Polecam Pani doktor z powołania. Pozdrawiam serdecznie. 🙂

    thumb Natalia Piechoczek
    7/30/2020

    5 star review  Mój pies Hato zakochał się po uszy zarówno w Pani jak i w Panu Doktorze. Bardzo polecam.

    thumb Maksymilian Markulak
    7/05/2020

    5 star review  Rzeczowo, atrakcyjne ceny. Zawsze celna diagnoza a mamy 4 koty i psa więc przypadki bywają różne 🙂

    thumb Sebastian Gach
    5/31/2020

    5 star review  Bardzo dobra i fachowa obsługa Gdy miałem uśpić pieska poinformowano mnie o tym w delikatny ale i nie pozostawiający złudzeń sposób Moim zdaniem weterynarze do tego zawodu stworzeni

    thumb Mastiff
    5/26/2020

    5 star review  Fantastyczny gabinet! Pani doktor wyprowadziła mojego szczeniaka z problemów gastrycznych z czym nie mogł poradzić sobie inny lekarz. Gorąco polecam!

    thumb sabina saldana
    5/05/2020

    5 star review  Świetny gabinet i cudowna Pani Doktor z PROFESJONALNYM podejściem do Zwierząt. POLECAM😃

    thumb Joanna Pikula
    4/23/2020

    5 star review  Świetny gabinet, Pan weterynarz z cudownym podejściem do zwierzaka 🙂 Dziękujemy za wszystko!

    thumb Kinga Jarząbek
    3/24/2020

    5 star review  Gabinet poleciła mi Pani Iwona ze schroniska w Katowicach, kiedy 2 lata temu adoptowałam dachowca. Pani Kasia szybko zdobyła moje zaufanie i sympatię. Zawsze mogę liczyć na profesjonalne i SKUTECZNE leczenie pupila, bez naciągania. Mieszkam w innym mieście więc dojeżdżam, ponieważ nie trafiłam jeszcze na tak dobrego weterynarza. Lekarz vet. z powołania. Z czystym sumieniem szczerze polecam.

    thumb Kamila C
    2/28/2020

    5 star review  Wspaniałe miejsce i ciepła ekipa gabinetu. Z chęcią wytłumaczą merytorycznie sporo kwestii, a sam zabieg sterylizacji i kastracji kotów w pełni profesjonalny.

    thumb Viktoria Nowocień
    2/22/2020

    5 star review  To dopiero pierwsza wizyta, ale gabinet i lekarz zrobili na mnie dobre wrażenie. Czysto, schludnie i profesjonalne badanie, nie pozbawione empatii w stosunku do zwierzęcia.

    thumb Grzegorz Pawlok
    2/05/2020

    5 star review  Dziękuję bardzo za stałą opiekę nad moim psiakiem a w szczególności za ostatnią diagnozę nowotworu. Gdyby nie to... Polecam z całego serca ten gabinet wszystkim właścicielom zwierzaków . To jak teraz pies się zachowuje to jest bajka, dostała drugą młodość! Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

    thumb Se Bastian
    12/24/2019

    5 star review  Absolutnie najlepszy weterynarz. Z jakim miałem do czynienia ( pani w czarnych włosach ) rzetelna inteligentna postawiła diagnozę jasno prosto i wyraźnie trafiając w punkt poprostu profesjonalizm dodam że wcześniej mojej kotki nikt nie potrafił nawet zdiagnozować co jej tak właściwie jest a może to a może to i oczywiście na brynowskiej bezwiednie dostała sterydy . Polecam z całego serca

    thumb Grzegorz Mrowinski
    12/17/2019

    5 star review  Pani weterynarz z powołania. Polecamy ta klinikę!!!

    thumb Weronika Radwańska
    11/28/2019

    5 star review  Fachowo, miło i w punkt. Polecam

    thumb Tomek Feliks
    11/19/2019

    5 star review  Niesamowite podejście do kotów 🙂 Napewno wrócę 🙂

    thumb Alscedo .
    11/06/2019

    5 star review  Bardzo profesjonalnie i z sercem do zwierząt.

    thumb Stan Szulc
    10/20/2019

    4 star review  Profesjonalna obsługa. Dobre rady w sprawie naszych pupili.

    thumb Dominik Janusz
    10/02/2019

    5 star review  Przemiła lekarka z idealnym podejściem i miłością do kotła. Gorąco polecam.

    thumb Elżbieta Wilczak
    9/24/2019

    5 star review  Super Pani weterynarz, ma serce do zwierzaków i to jest super. Nasz koteł poleca 🙂

    thumb Emilia P
    8/08/2019

    5 star review  Dzisiaj byliśmy pierwszy raz z naszym szczeniaczkiem wprawdzie była Pani doktor w zastępstwie ale byłam mile zaskoczona profesjonalną obsługą .Przemiła Pani doktor poświęciła nam dużo czasu wyjaśniając wychowanie naszego rozbrykanego szczeniaka. Gorąco polecam ten gabinet .

    thumb Teresa Musiol
    8/07/2019

    5 star review  Cudowna Pani weterynarz ze spokojem w głosie i emaptią do zwierząt.

    thumb Patrycja Hankus
    7/25/2019

    5 star review  Najlepszy weterynarz jakiego miałam okazję odwiedzać! Pani doktor od pierwszej wizyty zapamiętała nasze zwierzaki i widać, że ma do nich serce. Cudowne miejsce do którego na pewno będziemy wracać!

    thumb Izabella Michalska
    7/21/2019

    5 star review  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    5 star review  Najlepszy gabinet w Katowicach. Ja mogę się nie znać, ale moje koty polecają. 😉

    thumb Krzysztof Golecki
    7/18/2019

    5 star review  Świetne podejście do zwierząt i brak naciągania na niepotrzebne koszty.

    thumb Klaudia Połap
    6/10/2019

    5 star review  Pełen profesjonalizm, widoczna miłość do zwierzaków oraz przystępne ceny. Długie godziny otwarcia oraz bardzo sympatyczni lekarze. Gorąco polecam ten gabinet

    thumb Grzegorz Peciak
    6/03/2019

    5 star review  Polecam. Lekarz jest profesjonalna, tłumaczy sytuację, jej przyczyny i sposób postępowania, w gabinecie atmosfera sympatyczna, a przede wszystkim bardzo dobre jest podejście do zwierzątek

    thumb gwiozdka1961
    5/15/2019

    5 star review  Super miejsce, pani weterynarz ma świetne podejście do zwierzaków, nie tylko profesjonalne (duża wiedza lekarza), ale i bardzo łagodne - moja kotka mimo to, że jest bardzo strachliwa, wizytę przeżyła dość gładko 🙂 Poza tym cena usług jest niska, a patrząc na wysoką jakość usług - bardzo niska 🙂

    thumb Bartłomiej Witek
    5/13/2019

    5 star review  Bardzo sympatyczna i dobra Pani weterynarz. Bez problemu odpowiada na wszystkie pytania. Nigdy nas, ani naszych zwierzaków nie zawiodła.

    thumb Maciek
    3/09/2019

    5 star review  My i Nasza psinka jesteśmy zadowoleni z opieki zdrowotnej jaką tutaj Nasz pupil dostaje 😀

    thumb Marcin
    2/19/2019

    5 star review  Najlepsza Pani weterynarz w okolicy!

    thumb MONIKA IWAN
    1/16/2019

    5 star review  Przesympatyczna pani Doktor... smutek w moim sercu po stracie mojego ukochanego Timcia...ale pomoc wielka że strony pani Doktor.... Wierzę że teraz Piesio mój już biega bez bólu w Pieskowym Niebie. Zawsze pozostanie w moim sercu Kochany i jedyny.

    thumb Ewa Loren
    1/04/2019

    5 star review  Bardzo polecam. Bardzo miła Pani Weterynarz. Perfekcyjne podejście do zwierząt.

    thumb Robert Wachstiel
    12/29/2018

    5 star review  Jestem z Wrocławia...i Dopiero wizyta u tej wspaniałej Pani doktor w Katowicach wyjaśniła co dolega mojemu psu....a u mnie we Wrocławiu 4 weterynarzy leczyło COŚ CZYMŚ! Bardzo polecam.

    thumb Ewa Sara Lewandowska
    12/27/2018

    5 star review  Po kilkuletniej współpracy z panią weterynarz z pewnością mogę polecieć jej usługi. Ma świetne podejście do zwierząt. Stawia trafne diagnozy, zawsze jasno tłumaczy co dolega zwierzęciu, dobiera odpowiednie leki, udziela "domowych" porad jak można jeszcze wspomóc chore stworzenie, a w dodatku ceny są przystępne. Jeżeli ktoś poszukuje lekarza godnego zaufania dla swojego pupila to zdecydowanie powinien odwiedzić ten gabinet. Mój pies do ostatnich chwil życia był w dobrych rękach, za co jestem Pani Katarzynie ogromnie wdzięczna.

    thumb Resocjalizacja 18-20 Magisterka
    11/07/2018

    5 star review  Najlepszy gabinet weterynaryjny jaki znam. Pani doktor jest świetnym fachowcem. Bardzo skupia się na każdym przypadku. Pamięta pacjentów i ma z nimi dobry kontakt. Dodatkowo nie jest drogo. Serdecznie polecam.

    thumb Ewelina Glibowska
    8/18/2018

    5 star review  Gabinet warty polecenia 🙂 wszystko na najwyższym poziomie, kotek po pierwszej wizycie zachwycony:D

    thumb Mikołaj Smółka
    8/17/2018

    5 star review  Cudowne miejsce 😍 Pani weterynarz to osoba pomocna, uczciwa, cierpliwa, posiadająca fachową wiedzę i osoba o wielkim sercu dla zwierzaków 😀 polecam

    thumb Kinga
    7/30/2018

    5 star review  Pani Dr Katarzyna ma bardzo dobre podejście do zwierząt. Mało tego. Odpowiada na wszystkie pytania i doradza. Zawsze chętna do pomocy a przede wszystkim dokładna i przesympatyczna 🙂 Szukałam długo odpowiedniego weterynarza dla mojej psiny i znalazłam 😉

    thumb Digi Daga
    6/12/2018